PALACE liner

interieur

MORELO PALACE LINER Interieur

Hoe maak je First Class nog beter? Door het beste te nemen en het nog beter te maken. De nieuwe MORELO PALACE LINER fascineert met een bijzonder opvallend, modern en dynamisch design. De strakke lijnen geven uw reizen een elegante toets. Dankzij de extra brede WideAxle (optioneel) heb je een geheel nieuwe rijervaring. En zo reis je nog comfortabeler naar de mooiste plekjes ter wereld.

Dashboard

Stap aan boord en voel je meteen thuis. Alles is precies waar u het verwacht.
Perfecte functionaliteit met het wooncomfort dat verder gaat dan de cockpit
van de MORELO PALACE LINER een waar wonder. De verhoogde zitpositie geeft overzicht
en panoramisch uitzicht op de weg en het landschap. Start het gewoon en de reis
wordt uw bestemming.

Alles heeft zijn plaats

Zowel binnen als buiten. De MORELO PALACE wordt gekenmerkt door functionaliteit. Extra diepe hangkasten en lades onder de stoelen laten niets te wensen over van opslagruimte. De strakke lijnen, sfeerverlichting en een nieuw kleurconcept zorgen voor een huiselijke maar elegante sfeer.
Het maakt niet uit waar je nu bent.

Voor elke smaak

Een lust voor het oog. Maar je krijgt er geen genoeg van in het MORELO PALACE. In de praktische uittrekbare kast je hebt alle ingrediënten altijd bij de hand. En de gul werkblad biedt voldoende ruimte voor alle kookgerei. Iedereen wordt gewoon een First Class sterrenchef.

Goed voelen de klok rond

Overdag fris en 's avonds ontspannen. Dat is alles waar de badkamer in zit de PALACE biedt. Maar dat is ook wat telt. Dit is alles wat je moet voelen comfortabel in uw badkamer en energie opdoen voor een dag vol nieuwe ervaringen.

Douchecabine van echt glas

Kledingkast met ledverlichting

Reis naar het paleis van uw dromen

Paradijs om in te slapen. De gezellige sfeer van de slaapkamer in het MORELO PALACE nodigt je uit om te dromen. Misschien zelfs vanaf je volgende bestemming? En het multi-zone koudschuim matrassen of de EvoPore matrassen met watergel toplaag (optioneel) zorgen voor rust slaap in de zevende hemel.

Levendige verlichting

Elegante meubelfronten

Fotoalbum