LOFT

interieur

MORELO LOFT Interieur

Bij MORELO telt niet alleen het uiterlijk, maar ook de innerlijke waarden. Daarom vind je echte EMPIRE-genen in onze nieuwe MORELO PALACE. En qua veiligheid schakelt de nieuwe PALACE ook een versnelling hoger. Wat is er immers mooier dan volledig op een voertuig te kunnen vertrouwen? Waarschijnlijk alleen het eersteklas "WELCOME HOME" -gevoel.

Dashboard

Het is nooit een kwestie van autorijden of ontspannen in een LOFT. De kuip maakt deel uit van de woonkamer. Daarom hebben we het ook uitgerust met liefdevol vervaardigde inlays op het instrumentenpaneel en een sfeer waar je je meteen thuis voelt. Het grote gekoelde compartiment biedt veel ruimte, dus onderweg hoeft u zich geen zorgen te maken over verfrissingen. De grote verstelbare navigatiesysteem (optioneel) helpt u elke keer de beste route te vinden

Je thuis voelen

Het kan niet elke dag zonnig zijn. Gelukkig. Anders zou je nooit zien hoe heerlijk het is om in je LOFT te ontspannen als het weer zuur wordt. Lekker onder het zachte omgevingslicht in de kussens kruipen en genieten van een drankje terwijl u zich meteen thuis voelt - dat is iets bijzonders. En niet alleen als het buiten stroomt.

Ruime bovenkasten

Ergonomisch koudschuim

Voor elke smaak

Een koers uitstippelen is leuk. En niet alleen als je achter het stuur zit. De keuken van de MORELO LOFT laat je echt koken met gas om je culinaire vaardigheden te laten zien. De 3-pits gaskookplaat verwerkt met gemak meerdere gangen maaltijden. Van brander tot vriezer, de volledig uitgeruste keuken in de LOFT heeft alles aan boord culinaire uitdaging.

Morelo Dubbel scharnierende koelkastdeur

Dubbel scharnierende koelkastdeur

Morelo Dubbele spoelbak

Dubbele spoelbak

Morelo Loft gasoven

Gasoven

Morelo Loft Ladenkast

Laden over de volledige lengte

Alles voor uw welzijn

Het comfort van thuis op een van de mooiste locaties tijdens het reizen: de badkamer van uw MORELO LOFT. Alles is hier in het voordeel van uw lichaam en geest: de grote douche met een echte glazen deur, het omgevingslicht, de spiegelkast, de moderne wastafel. En natuurlijk voldoende ruimte. De dag verfrist beginnen en de dag ontspannen beëindigen - dat is een kleine luxe voor reizigers.

Morelo Loft Douche

Douche met echte glazen deur en douchewanden in vrijstaand design

Morelo Loft Toilet

Keramisch spoeltoilet (optioneel)

Comfortabel slapen

In het door u opgemaakte bed gaan slapen betekent niets minder dan eerste klas als het gaat om slaapcomfort in de MORELO LOFT. Met vier verschillende opties: een queensize bed, bed van voor naar achter, dwarsbed achter of een Frans bed. Je hebt de keuze. We hebben elke stap gezet om ervoor te zorgen dat u een goede nachtrust heeft in uw MORELO LOFT. De zoete dromen zijn aan jou.

Volledig bed

Koninginnen bed

Fotoalbum