empire

interieur

MORELO EMPIRE Interieur

Exclusiviteit, stijl, comfort. Dit alles en meer wacht op u in een luxe camper zoals de MORELO EMPIRE LINER. Maar laten we niet bescheiden zijn. Een van onze beste eersteklas biedt meer dan alleen comfort en gemak. De MORELO EMPIRE LINER biedt nog iets waardevollers: het gevoel thuis te zijn.

Dashboard

Stap aan boord en voel je meteen thuis. Alles is precies waar u het verwacht.
Perfecte functionaliteit met het wooncomfort dat verder gaat dan de cockpit
van de MORELO EMPIRE LINER een waar wonder. De verhoogde zitpositie geeft overzicht
en panoramisch uitzicht op de weg en het landschap. Start het gewoon en de reis
wordt uw bestemming.

Woonkamer

Waarom zou je iets overslaan dat een intrinsiek onderdeel van je leven is? Zoals verfijnd gemak, exclusieve sfeer in uw woonkamer, stijlvol meubilair, zitkussens met ongeëvenaard comfort, hoogwaardige uitrusting tot in de details en levendige verlichting. U hoeft dit allemaal niet achter te laten in uw MORELO EMPIRE LINER. In tegendeel.

Woonkamer met XXL optie

Ware grootsheid komt van binnenuit. Vrijwel letterlijk in het geval van de MORELO EMPIRE LINER met een uitschuifbare. Met een druk op de knop kunt u de zijwanden van het uitschuifbare woongedeelte gemakkelijk verlengen tot een punt tot 50 centimeter, wat een zeer flexibele optie biedt voor extra ruimte. Meer ruimte om te ontspannen. Meer ruimte om te leven.

Goede smaak kent geen grenzen

Gazpacho in Spanje of wilde zalm in Noorwegen: de MORELO EMPIRE LINER heeft een internationale keuken en het is volledig ingericht om alle verfijningen te bieden voor het plaatsen van de culinaire specialiteiten van een regio op je tafel. Of gewoon een simpele rit vanuit huis. Goede smaak kent geen grenzen. Niet in een MORELO EMPIRE LINER in ieder geval.

Uw spa voor onderweg

Ontspannen comfort in een sfeer van rustige luxe. Of het nu in Lappeenranta in Finland is of op de buitenwijk van Estoril in Portugal, op het strand of in de bergen - de badkamer in de MORELO EMPIRE LINER laat niets te wensen over met zijn verfijnde natuursteenlook, stijlvolle armaturen en weelderig hoeveelheid ruimte.

Sterrenhemel inbegrepen

Het voelt goed om thuis te zijn. EvoPore multi-zone matrassen inclusief een comfortabele verende bodem en de ergonomische watergel-toplaag laten u elke nacht genieten van het gevoel thuis te slapen. En u kunt zich verheugen op de volgende geweldige dag van uw reis in uw MORELO EMPIRE LINER als je kijkt door het panoramadakvenster naar de fonkelende sterrenhemel erboven.

Fotoalbum